Γενικες Πληροφοριες

  • Τα Τμήματα
  • Το Φροντιστήριο
  • Επιτυχόντες 2012-2013
  • Εγκαταστάσεις
Content Slider by WOWSlider.com v3.8

 

Γενικές Πληροφορίες

Διάρκεια μαθημάτων Τα μαθήματα διαρκούν οχτώ μήνες με έναρξη στις 25 Σεπτεμβρίου και λήξη στις 30 Μαΐου.

Προγράμματα Δυνατότητα επιλογής τμήματος ανάλογα με τις ανάγκες και τις δραστηριότητες του μαθητή. Απογευματινά τμήματα για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Βραδινά τμήματα για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου και ενήλικες.

Καθηγητές Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με καθηγητές πτυχιούχους Ελληνικών και Βρετανικών Πανεπιστημίων με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι καθηγητές μας επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια για τις γνώσεις τους, τη δυνατότητα επικοινωνίας με τα παιδιά, καθώς και την αγάπη τους για πρόοδο και μάθηση.

Μέθοδος Διδασκαλίας Στόχος της μεθόδου διδασκαλίας μας είναι να έχουν αναπτυξει οι μαθητές τις επικοινωνιακές ικανότητες που απαιτούνται για συμμετοχή σε ποικίλλες κοινωνικές περιστάσεις ώστε να μετέχουν ενεργά και αποτελεσματικά σε διαφορετικού τύπου επικοινωνιακές δραστηριότητες Με συνεχείς επαναλήψεις καλλιεργούμε τις δεξιότητες και παρέχουμε τα κατάλληλα κίνητρα και ερεθίσματα, ώστε να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον του μαθητή για τη γλώσσα με στόχο να εξασφαλίσουμε την ταχεία κατάκτηση και εμπέδωσή της. Τα σύγχρονα εποπτικά μέσα που διαθέτουμε ( Video – CDs – Cassettes – Computers ,Διαδραστικοί πίνακες) συμβάλλουν καθοριστικά σε αυτό.

Ενημέρωση γονέων Έχουν προγραμματιστεί 2 συναντήσεις γονέων – καθηγητών τον Δεκέμβριο και τον Μάρτιο για ενημέρωση και παραλαβή των ελέγχων προόδου. Τον Ιούνιο οι γονείς παραλαμβάνουν τα ενδεικτικά των παιδιών τους. Επιπλέον, η ενημέρωση για κάθε πρόβλημα που ανακύπτει καθώς και σε περίπτωση απουσιών των μαθητών είναι άμεση. Τέλος, οι γονείς είναι ευπρόσδεκτοι να συζητήσουν με τον καθηγητή οποιοδήποτε ζήτημα τους απασχολεί σχετικά με την πρόοδο και τη γενικότερη πορεία του παιδιού τους..

Εξετάσεις Προγραμματίζονται διαγωνίσματα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Πιο συγκεκριμένα, διενεργούνται εξετάσεις με το πέρας του πρώτου διμήνου, στο μέσον καθώς και στο τέλος της χρονιάς. Παράλληλα, κάθε μήνα οι μαθητές εξετάζονται με σύντομα επαναληπτικά tests.

Δωρεάν παροχές Pre-junior, για όλη τη σχολική χρονιά. Επαναληπτικά μαθήματα τον Σεπτέμβριο Computer Club

Ωρες λειτουργίας Καθημερινά 5:00-10:00

 

Υψηλάντειο Φροντιστήριο
Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας
School of English


Ανδρεοπούλου 3 – Β.Όλγας
Τ.Κ. 54643
Θεσσαλονίκη 


Επικοινωνία-Contact
Τηλ: 2310-839.929
ypsiland@otenet.gr

 

Επικοινωνία
Τηλ. 2310.839.929 ypsiland@otenet.gr Ανδρεοπούλου 3 – Β.Όλγας Τ.Κ. 54643 - Θεσσαλονίκη
Advertisement