Το Φροντιστηριο

  • Τα Τμήματα
  • Το Φροντιστήριο
  • Επιτυχόντες 2012-2013
  • Εγκαταστάσεις
Content Slider by WOWSlider.com v3.8

 

Υψηλάντειο – Φροντιστήριο Αγγλικής Γλώσσας

Εδώ και χρόνια το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Υψηλάντειο έχει εστιάσει και εξειδικευτεί στη διδασκαλία της μοναδικής πραγματικής διεθνούς γλώσσας: της Αγγλικής.

Της γλώσσας που έχει κυριαρχήσει στη ζωή τόσο του δυτικού κόσμου όσο και της υπόλοιπης υφηλίου. Της γλώσσας που μονοπωλεί τους τομείς της τεχνολογίας, της επιστήμης, της διπλωματίας , του εμπορίου, των επιχειρήσεων και πάνω απ’ όλα της επικοινωνίας. Η Lingua Franca της εποχής μας δεσπόζει παντού παντοδύναμη, επιβλητική και, συνεπώς, απολύτως απαραίτητη.

Από το 1975 το Kέντρο Αγγλικής Γλώσσας ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟ έχει εξασφαλίσει σε γενιές μαθητών τα απαραίτητα γλωσσικά εφόδια για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής. Έχοντας ήδη συμπληρώσει τέσσερις δεκαετίες προσφοράς, παραμένουμε το ίδιο αποφασισμένοι να διατηρήσουμε σταθερό το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Ταυτόχρονα, οι στόχοι μας μεταλλάσσονται και εξελίσσονται, όπως ακριβώς και η ίδια η αγγλική γλώσσα, παρακολουθώντας πιστά την πορεία και τις μεταβολές της ίδιας της αγγλικής γλώσσας. Έτσι και εμείς δυναμικά και μαχητικά συνεχίζουμε να εξειδικευόμαστε αποκλειστικά στο να μεταδώσουμε στους μαθητές μας τις γνώσεις αλλά και την αγάπη μας για τη γλώσσα αυτήν.

Η διευθύντρια
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ

Υψηλάντειο Φροντιστήριο
Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας
School of English


Ανδρεοπούλου 3 – Β.Όλγας
Τ.Κ. 54643
Θεσσαλονίκη 


Επικοινωνία-Contact
Τηλ: 2310-839.929
ypsiland@otenet.gr

Δείτε τις Εγκαταστάσεις μας

Χρήσιμες & Γενικές πληροφορίες

Επικοινωνία
Τηλ. 2310.839.929 ypsiland@otenet.gr Ανδρεοπούλου 3 – Β.Όλγας Τ.Κ. 54643 - Θεσσαλονίκη
Advertisement