Τα Τμηματα

  • Τα Τμήματα
  • Το Φροντιστήριο
  • Επιτυχόντες 2012-2013
  • Εγκαταστάσεις
Content Slider by WOWSlider.com v3.8

 

Τμήματα Αγγλικής γλώσσας

1) Pre-junior: Ειδικά τμήματα – που προσφέρονται εντελώς δωρεάν- για παιδιά Α και Β Δημοτικού. Τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι έχουν την πρώτη επαφή με την Αγγλική γλώσσα και εξασφαλίζουν μια εύκολη πορεία προς την κατάκτησή της.

2) Junior classes: A junior & B junior προκαταρκτικά τμήματα για μαθητές Β και Γ Δημοτικού.

Tmimata_A&B

3) Senior classes: Τμήματα μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου: A senior , B senior, C senior, Pre Lower.

4) Τμήματα Πτυχίων (Certificates):

a) Cambridge First Certificate (Lower) του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE ECCE του Πανεπιστημίου του MICHIGAN Κρατικό πτυχίο Γλωσσομάθειας

b) Proficiency του Πανεπιστημίου του CAMBRIDGE – CPE Proficiency του Πανεπιστημίου τουMICHIGAN – ECPE Κρατικό πτυχίο Γλωσσομάθειας

c) IELTS, TOEIC , CITY&CUILDS

Καθώς οι εξετάσεις όλων των πτυχίων διεξάγονται 2 φορές το χρόνο, κατά τους μήνες Νοέμβριο και Μάιο, προσφέρονται τμήματα προετοιμασίας για κάθε εξεταστική περίοδο. Η προετοιμασία γίνεται από απόλυτα εξειδικευμένους καθηγητές, είναι πολύπλευρη και υψηλών προδιαγραφών. Κατ’ αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε εγγυημένα και άριστα αποτελέσματα.

5) Anatolia College: Προετοιμασία για εισαγωγή στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια. Προετοιμασία για 1 ή 2 έτη από απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό. H προετοιμασία γίνεται σε κλειστά γκρουπ.

6) Τμήματα φοιτητών και εργαζομένων.

7) Ιδιαίτερα μαθήματα όλων των επιπέδων στις εγκαταστάσεις του Κέντρου μας.

8) Δωρεάν επαναληπτικά τμήματα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

computer_club

Εργαστήρι Αγγλικής γλώσσας με computer

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το οποίο το φροντιστήριό μας προσφέρει εντελώς δωρεάν. Η εμπέδωση της διδακτέας ύλης γίνεται μέσα από τη χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, με την εξοικείωση με το χώρο του Διαδικτύου και τη χρήση Πολυμέσων (Computer – Internet – Multimedia).

Επικοινωνία
Τηλ. 2310.839.929 ypsiland@otenet.gr Ανδρεοπούλου 3 – Β.Όλγας Τ.Κ. 54643 - Θεσσαλονίκη
Advertisement